Mistra Hotell og Kafe - der elver og mennesker møtes

Mistra Hotell og kafe er et nyetablert tilbud på Åkrestrømmen i Rendalen kommune. Som det fremgår av navnet, Mistra,så vil vi knyttes til denne kjente fiskerike elven som ligger i gåavstand fra hotellet. Åkrestrømmen er et av de store trafikknutepunktene i Østerdalen, og gjennom historien, helt fra pilgrimenes marsj mot Nidaros har dette stedet vært et selvfølgelig møtested. Vi ligger også nøyaktig midt i mellom Oslo og Trondheim, og vil du på din ferd mellom disse to byene se litt mer enn "bare skog", bør du ta veien om oss! Storsjøen ligger rett på utsiden av hotellet, likeså har vi Renåfjellet alpinsenter en kort kjøretur fra hotellet. Velkommen til oss! Vi har også en campingplass med hytter på www.storsjosenteret.no
Her finner du trivsel og ro i sjelen!Rimelige priser og god mat!Hold dine konferanser eller kurs hos oss!
Enten du kommer til hotellet for å tilbringe en lengre ferie eller et kort opphold, så kan du være sikker på at du vil trives. Vertskapet, Anne Britt og Jan vil gjøre alt vi kan for at du skal trives her!


Rommene er smakfullt innredet med gode senger og selvsagt TV, toalett og dusj. Vår prisliste avskrekker neppe - hverken i høysesong eller i lavsesong. Også i kafeteriaen og i spise-salen vil du bli positivt overrasket over rimelige priser.


Vi kan tilby fleksible løsninger i tilpasning av møterom. Vi har moderne fasiliteter som videoprojektor, AV- utstyr, TV og bredbånd for dataoverføring. Vi skreddersyr gjerne et prosjekt tilpasset dine behov og ønsker.